Aktiviteter i Göteborg

I Göteborg finns 42 aktiviteter och evenemang till er möhippa.
Välj en kategori för att fortsätta.

Flavour Events

Ge din vän en förstklassig möhippa i unik herrgårdsmiljö! Flavour Events samordnar aktiviteter efter era önskemål - Chokladprovning, Inspelningsstudio, Danskurser, Gourmetmatlagning med kock, Windsurfing, Picnickorgar, Modell för en dag, Karaoke, Femkamp, Hudvård, Bar-B-Q-afton och mycket annat. Heldag från 650 kr/person. Låt Flavour Events göra jobbet - enkelt, bekvämt, avkopplande!
Hemsida:  http://www.flavourevents.se/   Rapportera trasig länk
Stad:  Göteborg
0 kommentarer
Betyg: 

Ribtours

RibTours arrangerar aktiviteter med RIB-båtar i 65 knop på västkusten.Detta kombinerar vi med övriga aktiviteter såsom Paintball, Pilbåge,Fyrhjulingar, Vattenskotrar,Vinprovningar och mycket mer. Kontakta oss idag så garanterar vi att eratsällskap får en upplevelse värt namnet.
0 kommentarer
Betyg: 
(4.00 - En röst)

Gökboet

Västsveriges största aktivitetsarrangör. Gökboet har vansinnigt roliga och tokiga aktiviteter för dig som vill arrangera den perfekta svensexan eller möhippan. Femkamper (25 olika grenar) såsom sumobrottning, mekanisk tjur, human bowling, bungeerun. Lasergame Paintball Folkrace Crazy cars Teambuilding Mordmysterium RIB-båtar m.m. m.m
Hemsida:  http://www.gokboet.se   Rapportera trasig länk
Stad:  Göteborg
Betyg: 
(2.29 - 7 röster)

Fånarna på farmen

Fånarna På Farmen anordnar spännande och roliga tävlings- och äventyrsaktiviteter för både stora och små grupper. Lika bra för möhippan och svensexan som för det stora företaget på jakt efter den perfekta teambuildingsdagen. Alla i gruppen är hela tiden aktivt deltagande i alla grenar. I den rustika och charmfulla ladan ges dessutom ett tillfälle att återuppleva dagens bravader och att njuta av god mat eller egen picknick. Vi finns i Göteborg.
Hemsida:  http://www.fanarnapafarmen.com   Rapportera trasig länk
Stad:  Göteborg
0 kommentarer
Betyg: 
(3.00 - En röst)

Laserdome AB

Välkommen till Laserdome Action Center. Vi finns över hela Sverige! Unika inomhusaktiviteter för alla actiontörstande hjältar! Lokalen består av en stor reception där du löser biljetter till de olika aktiviteterna. Här kan du också köpa förfriskningar och spela diverse spel. Dessutom finns en stor VIP-avdelning med kylda drycker, dusch, bastu och relax med sköna möbler.
0 kommentarer
Betyg: 
(5.00 - En röst)

Göteborgs vattenskidklubb

Skall en kompis gifta sig? Bjud in honom eller henne till en oförglömlig upplevelse på Göteborgs vattenskidklubb! Under en timma får ni välja vilka utmaningar er kompis skall ställas inför. Vattenskidor på två skidor? Slalombanan på en skida? Barfotaåkning? Wakeboard? Eller en garanterat blöt åktur i ringen? Ni väljer, vi kör så det ryker.
Hemsida:  http://www.goteborgsvsk.se/   Rapportera trasig länk
Stad:  Göteborg
0 kommentarer
Betyg: 
(4.00 - 2 röster)

Hagabadet AB

Hagabadet är ett dag SPA I centrala Göteborg. Det har sina annor sedan 1876, renoverades under 1990-talet till ett modernt SPA med fantastisk miljö I unika lokaler. Hagabadet har ett brett utbud I fyra olika affärsområden - SPA - SPORT - RESTAURANG - MÖTEN. Vi har många olika arrangemang skapade för grupper såsom ex. möhippor. Träningspass- romerskt bad och härliga SPAbehandlingar. Erbjudande: Romerskt bad- Athena - hyra av lokal 1 tim 45 min, badrock handduk samt 1 gl. vin/öl eller alk.fri dryck/ pers samt snacks och grönsaksdip eller korv & ostfat. Pris 455 kr/ pers. ink. moms.
Hemsida:  http://www.hagabadet.se   Rapportera trasig länk
Stad:  Göteborg
0 kommentarer
Betyg: 
(2.80 - 5 röster)

Izar Catering

Vi är en nystartad cateringfirma i Göteborg. Vår specialitet är baskiska pintxos, tapas och paella även det baskiska/internationella köket står på vår meny. Estrella VL Rydman är från det matmedvetna Baskien, Pamplona och har just därför den genuina känslan för det baskiska köket som är vida känt i världen. Hon driver firman tillsammans med sin man Magnus som är från Göteborg. Ni är hjärtligt välkomna att besöka vår hemsida. Där kan ni beställa direkt i vår webbutik eller om ni föredrar att ringa oss för konsultation går det också bra.
Hemsida:  http://www.izarcatering.com   Rapportera trasig länk
Stad:  Göteborg
0 kommentarer
Betyg: 
(2.00 - En röst)

LineUpLineDance i Gbg

Vi kan erbjuda ett annorlunda och roligt arrangemang. Att lära sig Linedance är enkelt och roligt. Vi lär även ut vals,salsa m.m.
Hemsida:  http://www.lineuplinedance.se/   Rapportera trasig länk
Stad:  Göteborg
0 kommentarer
Betyg: 
(3.00 - En röst)

sanya

Orientinspirerad möhippa. Låt bruden, eller varför inte hela möhippan, lära sig dansa orientalisk dans. Mycket uppskattat inslag på möhippor. Se till att få med videokameran. Jag tar med musik samt kjol och myntsjal till bruden, möhippan står för lokal och musikanläggning. Eller varför inte förgylla middagen under möhippan, eller kanske på själva bröllopet, med en uppvisning i orientalisk dans.
0 kommentarer
Betyg: 
(2.00 - 2 röster)

Lustjakt AB

Skandinaviens största arrangör av homepartyn. Perfekt för möhippan.
0 kommentarer
Betyg: 
(4.40 - 5 röster)

www.talskrivarna.com

Säljer färdigskrivna tal för högtidliga tillfällen eller skriver tal på beställning. Direkt via internet.
Hemsida:  http://www.talskrivarna.com/   Rapportera trasig länk
Städer:  Hela Sverige
0 kommentarer
Betyg: 
(5.00 - En röst)

Mille Productions c/o Scanlink Holding

GÖTEBORGS MYSIGASTE STUDIO! Nu med mat och dryck.
Hemsida:  http://www.milleproductions.se   Rapportera trasig länk
Stad:  Göteborg
Betyg: 
(4.39 - 67 röster)

Improverket improvisationsteater i Göteborg

Workshop i improvisationsteater!
Alla deltar och får chansen att utan prestation pröva på improvisationsteater, allt med fokus på att ha roligt. Utmana er spontanitet och fantasi och förmåga att tänka utanför boxen.
Känner ni inte varandra sen tidigare är det här en perfekt aktivitet för att snabbt lära känna varandra. En workshop full av lust, energi och glädje och självklart lite extra fokus på den blivande bruden/brudgummen.
Antal sex pers och uppåt
Kom till vår teater i centrala Göteborg eller så kommer vi till er.
Ring oss! 0760-15 63 63
Hemsida:  http://www.improverket.se   Rapportera trasig länk
Städer:  Göteborg, Malmö
Betyg: 

Din Dansskola

Roliga danslektioner i magdans, linedance, music video disco, street mm. Vi tar emot 100-tals nöjda sällskap varje år.
Hemsida:  http://www.dindansskola.se   Rapportera trasig länk
Stad:  Göteborg
0 kommentarer
Betyg: 

ArtistCentrum Malmö AB

ArtistCentrums personal har mer än 50 års erfarenhet som artister, vi vet vad som krävs och hur branschen fungerar. När ni bokar artister och events genom oss får ni trygghet.

ArtistCentrum väljer ut de artister vi vill samarbeta med, d.v.s vi kvalitetsbedömer artisterna utefter deras priskategori. Artisterna bedöms givetvis främst ur ren artistisk synvinkel, men också t.ex förmåga att hantera och returnera bokningskontrakt, passa tider, allmän attityd mot arrangörer etc.
0 kommentarer
Betyg: 
(5.00 - En röst)

Fotograf Cecilia

Allt från små möhipor/fester på 2 personer till stora kalas. Här är bruden/mödelsedagsbarnet modell för en dag.
Boka paket 4 eller 5 så bjuder vi på inträdet till en av Anenyns hetaste nattklubbar.
Hemsida:  http://www.fotografcecilia.com   Rapportera trasig länk
Stad:  Göteborg
0 kommentarer
Betyg: 

Goldenmoments

Två engelsmän, fulla av äventyr, vilja och energi grundade för över 10 år sedan upplevelseföretaget Golden Moments. Steve och Paul Cheatle, identiska tvillingar, som vid ung ålder fick sin passion för upplevelser i hästkapplöpningens värld.

Det var då, och idag består Golden Moments av ett team som strävar efter den spänning och det välmående som upplevelser frambringar. Vart i världen de än befinner sig, är de välkända som Experience Hunters. Golden Moments erbjuder 700 upplevelsepresenter på över 3000 platser i 11 olika länder.
Betyg: 
(2.67 - 3 röster)

Göteborg PoleFitness

Ett oförglömligt minne med gänget, prova poledance häftiga snurrar och hissnande tekniker garanterad rolig upplevelse 60 min träning varav sista 10 min kan bruden köra ett solo eller ta fina kort i höga klackar. Vi kör även shower på klubbar,företag eller om ni vill ha instruktör på plats,vi är även flexibla och kan montera upp en eller flera stänger ute på erat ställe perfekt event på en premiär och en given party starter. Vi har även nybörjarkurser i Poledance.
Hemsida:  http://www.polestarfitness.se   Rapportera trasig länk
Stad:  Göteborg
0 kommentarer
Betyg: 

Art of Soul

Släpp fram din kreativa sida genom att måla på keramik! Behåll keramikföremålet själv eller ge bort det till någon du vill överraska. Passar utmärkt att ge bort i bröllopspresent eller till kärleksparet.
Hemsida:  http://www.artofsoul.se   Rapportera trasig länk
Stad:  Göteborg
Betyg: 
(4.81 - 37 röster)

Låt oss ta hand om Er möhippa! Vi erbjuder b.la skivinspelning, SMS-Roulette, Så kan det låta och Cityjob! Eller varför inte hyra in annat galna aktiviteter?
Besök vår hemsida nu och läs mer!
Betyg: 
(5.00 - 6 röster)En workshop i improvisationsteater är ett ultimat sätt att starta en möhippa/svensexa på!

Känner ni inte varandra sen innan så är detta en perfekt sätt att snabbt lära känna varandra.

Alla är delaktiga och får chansen att utan prestation prova på improvisationsteater där vi lägger fokus på att ha roligt och släppa loss sin fantasi och sin kreativitet i alla möjliga former!

Ge bruden/brudgummen en minne för livet, för självklart ger vi personen för dagen lite extra fokus för att förgylla erat minne på ett glatt och härligt sätt.

Antal: 6 personer och uppåt.
Hemsida:  http://www.gbgimpro.se   Rapportera trasig länk
Stad:  Göteborg
Betyg: 
(5.00 - En röst)

Er bästa vän har funnit den stora kärleken och skall lämna singellivet för gott. Ni som bästa vänner har sedan en tid tillbaka planerat denna stora dag som nu har kommit. Kanske har ni dragit runt bruden på stan i slöja och brudgummen iförd fantomendräkt på laserdoom för att sen plocka fram Apan i Mitten till skumpan.
Spelet består av olika påståenden om alla er som samlats för att fira den som giftas skall. Påståenden och svaren står alltid i förhållande till bruden/brudgummen vilket göra spelet helt internt, personligt och alldeles unikt där fokus aldrig lämnar huvudpersonen. Alla kommer att känna sig en del av festen, nostalgin kommer att sprudla och bruden/brudgumen får en fantastisk spark in i äktenskapet av sina bästa vänner.
Hemsida:  http://www.apanimitten.se   Rapportera trasig länk
Städer:  Hela Sverige
Betyg: 
(2.40 - 5 röster)

Undrar du också hur det känns att vara en Aretha Franklin, Janis Joplin eller Mick Jagger? Du kanske sjunger i duschen när ingen hör och undrar när dina 15 minuter i strålkastarljuset ska infinna sig. Vi säger att det kommer ske i detta nu. På studs! Allt du behöver är lite hjälp på traven. Var så god.

Besök gärna vår hemsida för mer information.

Välkommen!
Hemsida:  http://www.artistforendag.se   Rapportera trasig länk
Stad:  Göteborg
0 kommentarer
Betyg: 
(1.43 - 21 röster)

Överraska blivande bruden med Bollywooddans på hennes möhippa. Med flera års erfarenhet av Bollywoodmöhippor och olika events, erbjuder vi dans och glädje av högsta kvalitet och en minnesvärd möhippa bruden sent kan glömma.
Hemsida:  http://www.MahsaKooshesh.net   Rapportera trasig länk
Stad:  Göteborg
0 kommentarer
Betyg: 
(4.86 - 7 röster)

Prisvärd och rolig dansaktivitet med tillhörande klädsel. Välj mellan förförisk Burlesque-dans eller orientalisk Bollywood-dans. Kika in på hemsidan för mer info!
Betyg: 
(4.71 - 14 röster)

Convino anordnar vinprovningar till möhippan och vi kommer dit ni vill utan att ni behöver tänka på något. Varför inte ge er vän en champagneprovning som ett uppskattat inslag under dagen där alla får njuta av de himmelska bubblorna. Provningarna hålls på en grundläggande och lättsam nivå och blir ett minne för livet!
0 kommentarer
Betyg: 
(3.00 - En röst)

Public Event är ett ungt & aktivt Event företag som är stationerade på västkustens centrum, Marstrand!
Vi tillhandahåller allt från RIB-Charter med västkusten häftigaste RIB-båt till teknikbanor med egna Segways.

Låt oss få äran att föreviga er dag!

Tänk att få en trevlig båttur ut till en egen Ö där ni möts av en varm badtunna fylld med havsvatten, avsmaka havets läckra ostron och njut av ett kallt glas Champagne till detta?

Varför inte toppa känslan med att starta dagen med en Match race segling?
Ni tävlar mot varandra i egna Segelbåtar, en erfaren skeppare ombord guidar er och ni sköter resten!

Har ni sett Fredde i Solsidan glida runt på sin Segway och är nyfikna på att testa och känna samma känsla?
Då har vi flera segways som står och väntar på er!

Tveka inte att höra av er med tankar och idér, vi hjälper er med all planering och genomförande så att ni skall få en minnesrik dag.

Välkomna!
Hemsida:  http://www.public-event.se   Rapportera trasig länk
Städer:  Göteborg, Kungälv
0 kommentarer
Betyg: 

Sveriges Kockar är ledande inom Home Cooking. Våra ledord är kvalité, kreativitet och service. Våra drygt 100 talangfulla medarbetare har som målsättning att ge dig en matupplevelse utöver det vanliga.
0 kommentarer
Betyg: 
(2.60 - 5 röster)

Ett besök på Pick-n-Paint i Linnéstaden i Göteborg är en mycket omtyckt aktivitet för en möhippa. Här kan ni genom att måla keramik eller arbeta med glasfusing skapa en varaktigt minne av dagen på ett roligt sätt.

Välj själva hur ni vill lägga upp besöket. En variant för keramikmålning är att varje deltagare väljer ut något de tycker om och målar till sig själv. En annan möjlighet är att ni tillsammans skapar en alldeles unik bröllopsgåva i form av en liten servis eller ett stort härligt fat där alla vänner målar sin del. Den blivande bruden målar säkert gärna en present till sin partner.
Väljer ni att arbeta med glas så kan ni alla skapa varsitt smycke som minne av dagen.
Hur ni än väljer att göra så blir det en avslappnad och kul aktivitet under möhippan där alla är delaktiga.
Hemsida:  http://www.picknpaint.se/   Rapportera trasig länk
Stad:  Göteborg
0 kommentarer
Betyg: 
(1.00 - 5 röster)

Upptäck en ny och spännande aktivitet mellan 3 och 18 meter över marken! På High Adventure höghöjdsbana tar ni er fram mellan träden på vajrar, repbroar, stockar och nät. Vår 170 meter långa linbana och Tarzangunga ger er garanterat fjärilar i magen!

Här finns totalt 45 olika utmaningar, fördelat på tre banor med olika svårighetsgrad. Vågar ni prova alla tre?

Är ni redo för Göteborgsområdets häftigaste utmaning för er möhippa? Välkomna till oss!
Hemsida:  http://www.high-adventure.se   Rapportera trasig länk
Stad:  Göteborg
0 kommentarer
Betyg: 

Gör denna stora dag oförglömlig med en workshop i burlesque!

Krydda möhippan eller svensexan med lite ångande het och fantastiskt rolig burlesque!

Lär er om burlesquens grunder, såväl som dess historia som dess rörelser. Välj mellan ett färdigt upplägg eller skräddarsy ett efter just era önskningar och behov!
Hemsida:  http://www.adollheart.com   Rapportera trasig länk
Stad:  Göteborg
0 kommentarer
Betyg: 

Havsfisketurer från Eriksberg, Göteborg.
0 kommentarer
Betyg: 

Segway i Slottsskogen är en perfekt aktivitet för er möhippa eller svensexa. Vi på Segway Center ser till att ni garanterat blir mycket nöjda.
Välkomna!
Hemsida:  http://www.segwaycenter.se   Rapportera trasig länk
Stad:  Göteborg
0 kommentarer
Betyg: 

Sumobrottning och picnic i parken? En egen karaokekväll med CD-inspelning? Eller kanske segling och vinprovning i Provence?
Besök www.mohippa.com
0 kommentarer
Betyg: 
(3.40 - 5 röster)

Använd Photago för att enkelt samaa alla foton som tas under dagen! Skapa album enkelt, bjud in alla deltagare, sen kan alla ladda upp sina foton direkt under dagen via Photago-appen eller via hemsidan. Alla kan sedan se alla foton och även ladda ner dem i full kvalité. Perfekt för möhippan men också till bröllopet!
0 kommentarer
Betyg: 
(3.00 - En röst)

Förvandla bruden till en Bollywood-stjärna med härlig dans ni kommer att minnas för alltid! Bruden smyckas och lånar vackra indiska kläder. Med lång erfarenhet av 100-tals möhippor erbjuder vi högsta klass av Bollywooddans, vi lovar en festlig och lycklig stund tillsammans! Filma hela upplevelsen, så glöm inte kameran!
0 kommentarer
Betyg: 
(4.50 - 2 röster)

Swedish Siren är utbildad instruktör inom burlesque och har studerat i såväl Sverige som i USA. Jag finns i Göteborg men kan resa till er.

Burlesque & Egoboost

Mitt fokus ligger på självförtroende och kroppskärlek genom burlesk som uttrycksform. Vi går igenom burlesque historia och dess moderna uttryck, vi ser hur burlesque fungerar som självförtroendeboost och jobbar med kroppskännedom och kroppskärlek. Vi lär oss grunderna i burlesque, med teatraliska inslag och enklare dansmoves. 1-2 timmar lång beroende på önskemål. Inga förkunskaper krävs! Självklart är kön oväsentligt för att deltaga. Skratt, glädje och kropps-pepp utlovas.

Kontakt via www.swedishsiren.com eller angiven mailadress.
0 kommentarer
Betyg: 

Låt kocken komma hem till dig istället för att ni ska besöka restaurangen. Låt koken tillaga maten "hemma hos" eller kombinera middagen med en matlagningsaktivitet
0 kommentarer
Betyg: 

Kom till oss för en mysig stund tillsammans där ni får lära er dekorera cupcakes på egen hand.
Hemsida:  http://cupcaketime.se   Rapportera trasig länk
Stad:  Göteborg
0 kommentarer
Betyg: 

If you'd like to have dance session at any corporate or social event (möhippa, weddings, house parties birthday parties and office parties) please email info@africanarts.se or call 0760833842.
We also offer personal training: home sessions for individuals and small groups.
Contact us and we'll fix a package for you.
0 kommentarer
Betyg: 

Vill ni vara kreativa och plocka fram skaparglädjen? Jag erbjuder flera olika sorters hantverksaktiviteter. Ni kan t ex göra vackra blommor med papperssnören eller med garn. Eller varför inte pröva på att göra fina hjärtan i ståltråd. Alla mina aktiviteter är enkla och kräver inte någon större hantverkskunskap. Jag kommer till er med redskap och material.
0 kommentarer
Betyg: